Ajankohtaista


Kohti kuntavaalikevättä 2021                                                                                                                                       

Kuntavaaliehdokkaiden etsintä on käynnissä. Euran yhdistys saa asettaa 51 kuntavaaliehdokasta. Täysi lista on haasteellinen, vaikka se tietenkin on yhdistyksemme tavoite. Euran demareille vai on tärkeää saada kattava edustus ehdokkaita kaikista äänioikeutetuista ikäryhmistä, jotka kokevat sosiaalidemokraattiset arvot tärkeiksi ja ovat valmiita tekemään töitä kuntalaisten mahdollisimman sujuvan arjen ja hyvinvoinnin eteen.

Kampanjointi on koronasta johtuen aiempaan kuntavaalityöhön verrattuna erilaista. Perinteisesti olemme järjestäneet useita fyysisiä kuntavaalitilaisuuksia ja saaneet ihmiset liikkeelle kahvi -ja hernekeittotarjoilulla. Tällaisia tilaisuuksia on nyt korona-aikana vaikeaa järjestää turvavälit huomioiden, ja ihmiset välttävätkin tapahtumia, joissa on väkeä liikkeellä.

Ellei koronavirus yllättäen nujerru, kuntavaalit tullaan käymään ensimmäistä kertaa koko vaalihistorian aikana verkossa. Siirtyminen somemaailmaan tuo omat haasteensa tässäkin asiassa, vaikka erilaisia digiloikkia on otettu keväästä asti. Kovin helppoa uusien ehdokkaiden tavoittelu ei tule olemaan verkossa. Työtä meillä tulee olemaan.

Jos kiinnostuit kuntavaaliehdokkuudesta tai tiedät henkilön, jota kunnallispolitiikka kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä tai anna vihje meille:

Harri Lehtonen 044 422 4004

Maaret Vainio 040 584 2895

Pertti Susi 050 531 5056

Ari Reunanen 050 538 2857

P.S. Perinteisiä marrasmarkkinoita ei tänä vuonna pidetä. Toivottavasti ensi vuonna😊

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *