Ajankohtaista

Ari Reunanen ehdolle eduskuntavaaleihin

Euran Sosialidemokraatit ry on asettanut Ari Reunasen ehdokkaakseen eduskuntavaaleihin 2019.

Ari on nouseva tulevaisuuden tähti, joka on tehnyt vahvaa työtä jo pitkään. Hänet on opittu tuntemaan meillä Eurassa ihmisenä, joka tekee kovasti töitä, ottaa asioista selvää ja uskaltaa tehdä omia hyviä avauksia. Hänestä löytyy yhteistyökykyä, pitkäjänteisyyttä ja intohimoa, kansanedustajalle tärkeitä ominaisuuksia. On ilo lähteä yhdessä viemään Aria eduskuntaan, kertoo Euran Sosialidemokraatit ry:n puheenjohtaja Harri Lehtonen.

Satakunta tarvitsee eduskuntaan ihmisen, jolla on visio tulevaisuudesta ja joka aidosti välittää ihmisistä. Ari on tehnyt Eurassa vankkaa työtä sivistyslautakunnan puheenjohtajana ja on puolustanut tinkimättömästi perheiden ja lasten asioita. Hän on jo pitkään osoittanut omalla työllään olevansa luottamuksen arvoinen, kuvaa Euran demarien varapuheenjohtaja Maaret Vainio.

Perheet, lapset, koulutus ja ympäristö. Minä uskon hyvinvointivaltion tulevaisuuteen, jossa jokaiselle tarjotaan mahdollisuus tavoitella vapaasti omia unelmiaan. Kaikki lähtee hyvinvoivista perheistä, joissa arjen sujuvuutta tuetaan eri keinoin, mm. lasten subjektiivinen päivähoito-oikeus palauttamalla. Lasten opetusryhmien kokoa tulee pienentää ja laajentaa esiopetus jo 5-vuotiaille. Lisäksi 2-asteen koulutuksen maksuttomuus tulee viimein toteuttaa. Nämä ovat todellisia tulevaisuusinvestointeja. Satakuntalaisena koen lisäksi aivan erityisesti, että meidän tulee huolehtia meidän vesistöjemme tilasta ja panostaa ympäristön kannalta kestävään kehitykseen. Siellä meillä on mahdollisuus luoda myös uutta työtä. Jokainen on tervetullut mukaan toimimaan näiden tavoitteiden puolesta! Yhdessä rakennetaan parempaa tulevaisuutta, painottaa eduskuntavaaliehdokas Reunanen.

Ari Reunanen on Euran sivistyslautakunnan puheenjohtaja ja kunnanvaltuutettu. Koulutukseltaan Reunanen on filosofian maisteri ja hän työskentelee järjestösektorilla projektipäällikkönä. Eduskuntavaaleissa 2015 Reunanen sai SDP:ssä Satakunnassa neljänneksi eniten ääniä. Reunanen on toiminut aiemmalla työurallaan mm. ammattijääkiekkoilijana ja eduskunta-avustajana. Reunanen on 34-vuotias ja hänen perheeseensä kuuluu vaimo sekä 2- ja 4-vuotiaat lapset.

Lisätiedot,

 

Harri Lehtonen

Euran Sosialidemokraatit ry, puheenjohtaja

harri.lehtonen@eura.fi

044 422 4004

 

Maaret Vainio

Euran Sosialidemokraatit ry, varapuheenjohtaja

maaret.vainio@eura.fi

040 584 2895

 

Ari Reunanen

reunanen.ari@gmail.com

0505382857